Onze Werkwijze

Een passende vergelijking voor onze werkwijze in iedere sessie is die van een taxichauffeur. Je vraagt ons je te helpen en stapt in. Je wilt graag van A naar B. Wij kennen de weg en brengen je daar. Misschien denk je nu, ik weet dat ik weg wil van A, maar nog niet waarheen ik dan wel wil? Dan helpen wij je eerst om je gewenste bestemming duidelijk te krijgen.

De ‘route’ die we nemen, oftewel de processen die we inzetten, hangt af van jouw vraag. We hebben veel kennis van en ervaring met precieze NLP verandertechnieken. Dit alles combineren we met  onze oprechte belangstelling voor jou.


Wat is NLP

NLP is een vorm van toegepaste psychologie, die een manier van denken aanreikt,  die concrete veranderingen mogelijk maakt.
Al onze gedachtes geven we innerlijk weer in beelden, geluiden, gevoelens, geuren en smaken.
Wanneer je je bewust wordt van je eigen gedachtes, kun je ze ook veranderen. Je hebt een denken maar je bent je denken niet. Je hebt emoties maar je bent je emoties niet.  Met behulp van NLP maken wij onbewuste innerlijke processen bewust, waardoor er nieuwe keuzemogelijkheden ontstaan.

Meer informatie? Zie artikel geschreven door Jaap Hollander http://www.iepdoc.nl/wat-is-nlp/